Skip to main content

Evenementen

Tension Release Exercises, Psoas en Fascia ‘TRY OUT’

Datum: maandag 8 april, 29 april en 27 mei
Tijd: 19.30 uur
Locatie: Nuenen
Jouw investering: €75,-

Ik zoek 15 kandidaten die kennis willen maken met Tension Release Exercises (TRE), Psoas en Fascia behandeling.

Waarom? Omdat ik het onder de aandacht wil brengen, veel mensen zijn zich niet bewust van wat je Fascia (bindweefsel) en de Psoas spier van invloed op je hebben.
Én omdat ik super enthousiast ben en wil starten met het geven van deze behandeling zonder precies te weten ‘hoe’ het aanbod gaat zijn in de toekomst. Iets met start before you’re ready. Ik vertrouw er op dat het ‘hoe’ zich al doende verder ontvouwt.

Wat houd het in?
1x TRE in groepsverband van 5 personen.
2x individuele Psoas en Fascia behandelingen.
NU TIJDELIJK VOOR MAAR €75,-

Wat brengt het je?
Diepe release van je Psoas spier, landen in je lichaam, een heerlijke ontspanning en zoals ik het zelf ervaren heb: een reset!

Start datum van de 1e groep zal plaats vinden op 8 april(VOL), 2e groep 29 april(VOL), 3e groep 27 mei(VOL) om 19.30u

Groep sessies vinden plaats te Nuenen, individuele behandelingen vinden plaats te Helmond.

De Fascia is de ‘krant’ van je lichaam. Alles wat je mee maakt zet zich vast in je bindweefsel. Trauma (groot en klein) is daar terug te vinden.
De Psoas spier helpt je letterlijk met overleven. Door middel van vechten, vluchten, bevriezen of aanpassen reageert deze spier op de situaties die je mee maakt. De Psoas spier slaat emotionele spanning, onveiligheid en trauma op. Je kunt je dus misschien wel voorstellen wat deze spier allemaal te verduren heeft.
Tevens is de Psoas spier ook de kern van vitaliteit, intuïtie en levensenergie.

Door middel van een release techniek heb ik mogen leren hoe je de Psoas spier kunt ontladen. Dit in combinatie met een lichaamswerk techniek voor je bindweefsel en een pulsing techniek voor de Psoas spier, zodat je daarna in een mega ontspannen én vernieuwde staat bent. Deze techniek zorgt er ook letterlijk voor dat cel vernieuwing plaats vindt.

Ademcirkel

Datum: donderdag 23 mei
Tijd: 19.15 uur
Locatie: Tilburg
Jouw investering: €55,-

Odette o.a. ademcoach van Flow your Health en ik bundelen de krachten weer samen en organiseren een ademcirkel.

Tijdens deze avond passen we de verbonden ademhaling toe. Deze ademhalingstechniek brengt je naar je onderbewuste. Hiermee wordt de aandacht uit het hoofd naar het lichaam gebracht en gaat je lichaam voor je spreken.

Op bewust niveau weet je niet altijd dat er blokkades aanwezig zijn. Vaak zitten deze blokkades er al jarenlang en kan je hierdoor zowel fysieke als mentale klachten ervaren. Door de adem bewegen ze zich naar de oppervlakte. Gevoelens die verborgen en onderdrukt zijn, kunnen loskomen en dat zorgt voor meer ruimte, opluchting en ontspanning.

Het geeft zo’n enorme bevrijding! Elke keer dat je een ademsessie ondergaat, is de ervaring uniek en afhankelijk van waar je je op je pad bevindt.

Er is ruimte voor 10 personen zodat iedereen voldoende persoonlijke aandacht krijgt.

Annuleringsvoorwaarden: 

Na betaling is je reservering definitief.

Mocht je onverhoopt niet kunnen komen, dan mag je je plek aan iemand anders geven/verkopen (graag wel even laten weten).

Vitaal Authentiek behoudt zich het recht om ten alle tijden tot 20 uur vóór aanvang van een evenement dit evenement te annuleren wegens te weinig deelnemers of ziekte. Uiteraard vind restitutie van het volledig betaalde bedrag dan plaats.