Skip to main content

Evenementen

Inside Out

Datum: zondag 25 februari
Tijd: 10.30-13.00 uur
Locatie: Helmond
Jouw investering: €65,-

Een mooie combi van het aardse element ademen en energetische afstemming om tot inzicht te komen wat er bovenop ligt en klaar is om geheeld te worden.

Voordat we deze ochtend de krachtige tool van onze adem inzetten, gaan we eerst ontleden en ontladen wat er in ons hart leeft.
Je krijgt helder wat in dit moment aandacht behoeft in jou.
Mahran (o.a. ademcoach) en Anita (o.a. holistisch therapeut van Ranja met een Rietje) zullen jou hierin begeleiden.

Tijdens de daarop volgende ademsessie ligt je focus dan op dit ’thema’.
Hierdoor kun je gericht vrij maken wat jou niet langer dient, wat jouw geluk in de weg staat en zo bewust de blokkades los ademen.

Een mooie ochtend voor jezelf!

Ademcirkel

Datum: zondag 17 maart
Tijd: 10.00-12.30 uur
Locatie: Nuenen
Jouw investering: €55,-

Tijdens deze ochtend passen we de verbonden ademhaling toe. Deze ademhalingstechniek brengt je naar je onderbewuste. Hiermee wordt de aandacht uit het hoofd naar het lichaam gebracht en gaat je lichaam voor je spreken.

Op bewust niveau weet je niet altijd dat er blokkades aanwezig zijn. Vaak zitten deze blokkades er al jarenlang en kan je hierdoor zowel fysieke als mentale klachten ervaren. Door de adem bewegen ze zich naar de oppervlakte. Gevoelens die verborgen en onderdrukt zijn, kunnen loskomen en dat zorgt voor meer ruimte, opluchting en ontspanning.

Het geeft zo’n enorme bevrijding! Elke keer dat je een ademsessie ondergaat, is de ervaring uniek en afhankelijk van waar je je op je pad bevindt.

Er is ruimte voor 10 personen zodat iedereen voldoende persoonlijke aandacht krijgt.

Odette Merks o.a. ademcoach van Flow your Health (under construction) zal deze ochtend mede faciliteren.

Annuleringsvoorwaarden: 

Na betaling is je reservering definitief.

Mocht je onverhoopt niet kunnen komen, dan mag je je plek aan iemand anders geven/verkopen (graag wel even aan ons laten weten).

Vitaal Authentiek behoudt zich het recht om ten alle tijden tot 20 uur vóór aanvang van een evenement dit evenement te annuleren wegens te weinig deelnemers of ziekte. Uiteraard vind restitutie van het volledig betaalde bedrag dan plaats.